Companie

image-corsem.ro-suceava-rădăuți-iași-câmpulung
27

Ani
Experiență

Societatea Comerciala
CORSEM IMPEX

Este o societate relativ tânara apărută pe piața locală și zonală a prestatorilor de servicii din domeniul lucrărilor de instalații, fondată în anul 1993.

Experiența de peste 27 de ani domeniu, echipele formate din instalatori performanti, acreditările ISO și nenumărații clienți mulțumiți sunt ceea ce ne recomanda pentru a vă converti ideile în realitate.

Portofoliu Contact
6810+
Proiecte
60+
Angajați
27+
Ani Experiență
4734+
Clieți Muțumiți

Calitatea, profesionalismul,
promptitudinea, seriozitatea

și nu în ultimul rând prețurile accesibile reprezintă baza fundamentală a firmei noastre, astfel încât dumneavoastră, clienții noștri, să fiți mulțumiți de serviciile noastre, precum și de colaborarea cu societatea noastră.

Suntem disponibili pentru executarea de lucrari, din specialitatea noastră, în toate colțurile țării. Principipalul nostru țel a fost să realizăm lucrări de calitate, iar pentru aceasta ne-am specializat și am obținut pe rând certificatul de management al calității ISO9001, ISO14001 respectiv ISO 18001. De asemenea suntem autorizati de catra ANRE pentru proiectarea, executarea de lucrari in domeniu gazelor naturale și înființări distribuție gaze naturale.

Portofoliu Contact
image-corsem.ro-suceava-rădăuți-iași-câmpulung

CERTIFICATE