Termeni și condiții

Termeni și condiții

Ultima actualizare: 29.03.2024

 

1. Introducere

Acești Termeni și Condiții (denumiți în continuare „Termeni”) guvernează utilizarea website-ului www.corsem.ro (denumit în continuare „website-ul”), operat de Corsem Impex SRL (denumită în continuare „noi”, „ne” sau „compania noastră”). Prin accesarea și utilizarea website-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și toate legile și regulamentele aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați website-ul nostru.

 

2. Utilizarea website-ului
  • Sunteți de acord să utilizați website-ul nostru în conformitate cu toate legile și regulamentele aplicabile și cu acești Termeni.
  • Nu veți utiliza website-ul în niciun scop ilegal sau interzis de acești Termeni.
  • Nu veți încerca să obțineți acces neautorizat la orice parte a website-ului sau la orice sistem sau rețea conectată la website.
  • Nu veți încerca să interfereți cu funcționarea corectă a website-ului sau cu utilizarea acestuia de către alți utilizatori.

 

3. Informații și conținut
  • Ne angajăm să asigurăm acuratețea și actualitatea informațiilor prezentate pe website-ul nostru, însă nu putem garanta că acestea vor fi întotdeauna complete sau fără erori.
  • Orice conținut furnizat pe website-ul nostru este destinat exclusiv informării și utilizării personale și nu trebuie interpretat ca sfaturi profesionale sau consultanță.

 

4. Proprietatea intelectuală
  • Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe website-ul nostru, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, design grafic, sunt rezervate de Corsem Impex SRL sau de către proprietarii săi.
  • Nu aveți permisiunea să copiați, să redistribuiți, să modificați sau să utilizați în alt mod conținutul website-ului fără acordul nostru scris prealabil.

 

5. Limitarea răspunderii
  • Utilizarea website-ului se face pe propria dvs. răspundere. Ne angajăm să depunem eforturi rezonabile pentru a asigura disponibilitatea continuă și securitatea website-ului, însă nu putem fi responsabili pentru orice prejudicii sau pierderi cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza website-ul.
  • Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe orice aspect al website-ului fără notificare prealabilă.

 

6. Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării website-ului după modificări, sunteți de acord să respectați noii Termeni.

 

7. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon +40 752 066 023.

CONTACTEAZĂ-NE

SEDIUL PRINCIPAL

Suceava: Str. Humorului nr. 961

TELEFON

Telefon: +40 752 066 023
Fax: 0230 514 145

PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

CLIENȚII NOȘTRI

Scroll to Top