Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

Ultima actualizare: 29.03.2024

 

1. Introducere

Corsem Impex SRL (denumit în continuare „noi”, „ne” sau „compania noastră”) este dedicată protejării și respectării confidențialității dvs. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale atunci când vizitați website-ul nostru www.corsem.ro și interacționați cu noi.

 

2. Informații colectate

Atunci când utilizați website-ul nostru, putem colecta anumite informații personale de la dvs., inclusiv nume, adresă de e-mail, număr de telefon și alte informații pe care le furnizați voluntar în timpul utilizării website-ului nostru, precum și informații colectate automat despre modul în care interacționați cu website-ul nostru.

 

3. Utilizarea informațiilor

Informațiile personale pe care le colectăm pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă oferi informații, produse și servicii solicitate de dvs.
  • Pentru a vă contacta și a vă oferi asistență în legătură cu solicitările și întrebările dvs.
  • Pentru a vă trimite actualizări periodice, newslettere sau oferte speciale despre produsele și serviciile noastre, doar în cazul în care ați consimțit să primiți astfel de comunicări.
  • Pentru a îmbunătăți și a personaliza experiența dvs. pe website-ul nostru.

 

4. Partajarea informațiilor

Nu vom vinde, partaja sau transfera informațiile dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute în această politică de confidențialitate sau atunci când este cerut de lege.

 

5. Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să luăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau divulgarea acestora. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare că niciun sistem de transmitere sau stocare a datelor nu poate fi garantat 100% sigur.

 

6. Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile personale pe care le deținem despre dvs., de a le corecta, actualiza sau șterge, de a vă opune prelucrării lor sau de a solicita restricționarea prelucrării.

 

7. Actualizări ale politicii

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările în practicile noastre privind protecția datelor. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, iar data ultimei actualizări va fi modificată corespunzător.

 

8. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon +40 752 066 023.

CONTACTEAZĂ-NE

SEDIUL PRINCIPAL

Suceava: Str. Humorului nr. 961

TELEFON

Telefon: +40 752 066 023
Fax: 0230 514 145

PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

CLIENȚII NOȘTRI

Scroll to Top