Servicii

Servicii

Producător stații de reglare măsurare de joasă, medie și înaltă presiune

Prin intermediul unui SRM-ului gazele trec din rețeaua de repartiție (presiune înaltă) în rețeaua de distribuție (presiune medie, redusă sau presiune joasă). Aceasta asigură filtrarea, reglarea, masurarea gazelor naturale și constituie un ansamblu de aparate, armaturi și accesorii montate într-o construcție proprie de tip cofret metalic sau termoizolat.

Proiectare și execuție instalații gaz metan joasă medie și inaltă presiune

Fie că este vorba despre alimentarea cu gaze naturale a unei centrale de apartament, a mai multor consumatori industriali sau a unei întregi comunități, CORSEM este soluția pe care o căutați.
Compania noastră are 20 de ani de experiență în domeniu, mii de clienți mulțumiți și nenumărate proiecte duse la bun sfârșit.

Întocmire studii de fezabilitate pentru înființări distribuție gaze naturale inteligente

Studii de fezabilitate privind ‘Înființare rețea de distribuție gaze naturale’ ce cuprinde măsurători topografice și întocmire Studiu Topografic, Studiul Geotehnic și obținerea avizelor de principiu.

Asigurăm proiectare pentru înființări distribuție gaze naturale inteligente

Corsem este autorizată și are personal calificat pentru proiectare înființări distribuție gaze naturale inteligente.

Proiectare și execuție instalații termice

Doriți căldură, apă rece și caldă, un sistem inteligent de încălzire a întregii locuințe sau doar alimentarea cu apă, CORSEM este soluția căutată.

Compania noastră proiectează și instalații interioare și exterioare de alimentare cu apa rece si caldă pentru consum.

VTP - Verificari tehnice periodice

Verificarea periodică a instalaţiei de gaz şi a centralei termice se realizează la maximul 2 ani sau la cerere. Este important să ai alături specialişti care să te ajute să te bucuri de un cămin sigur. Cu ofertele Corsem verificările şi reviziile sunt realizate corect, în timp şi de personal autorizat ANRE şi ISCIR.

Execuție instalații GPL

În cazul în care , în zona în care locuiți, nu este posibilă racordarea la o rețea de distribuție gaze naturale, există posibilitatea de a instala o butelie GPL care să asigure confortul căminului dumneavoastră.

Proiectare și execuție instalații de termoficare

Stabilirea configurației și traseul rețelei termice se face pentru a se asigura transportul și distribuția energiei termice în condiții de eficiență și economicitate. Schema adoptată poate fi de tip ramificat sau inelar.

Alegerea tipului de schemă de distribuție se face în funcție de mărimea, amplasarea și importanța consumatorilor, de constrângerile impuse de geometria terenului și se urmărește o echilibrare a rețelei.

CONTACTEAZĂ-NE

SEDIUL PRINCIPAL

Suceava: Str. Humorului nr. 961

TELEFON

Telefon: +40 752 066 023
Fax: 0230 514 145

PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

CLIENȚII NOȘTRI

Scroll to Top